Lights, camera – Godfather!

BilledeOg i går var jeg ude og lufte ørene. Og der kom vi til at tale om film. Gode film. Godfather blev nævnt. Derfor dette billede. Jeg har været der – lige der på trappen. Ret tæt på der hvor Al Pacino og Andy Garcia stod, da de indspillede Godfather part III. Først var jeg faktisk ikke klar over at det var der jeg var, men jeg fornemmede at det virkede bekendt. Og Godfather kom mig i hu, men jeg slog det hen. Men, min underbevisthed havde ret.

I øvrigt en meget dygtigt lavet scene der foregår der på trappen. Meget overbevisende. Ja, jeg mener at Godfather part III er en god film. Deal with it! 😉

Advertisements

2 Comments

Filed under Film

2 responses to “Lights, camera – Godfather!

  1. Pave Urban II

    Ærgerligt part IV aldrig blev lavet.

  2. Men, han døde jo til slut…. Hvad ville Godfather være uden Michael?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s