Jeg har i dag…

“Jeg har i dag været ude og cykle.”, lyder mærkeligt. Gør det ikke? Jeg er faktisk ikke klar over, om det grammatisk set er forkert, men jeg synes bare det lyder mærkeligt. I mine øjne/øre hedder det altså “Jeg har været ude og cykle i dag.” eller “I dag har jeg været ude og cykle.”. Jeg er selv en skovl til dansk, stavning og grammatik, men det lyder altså for mærkeligt – eller hvad?

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Filosoferen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s