Optøjer!

Og i H&M er der også billigt! Jeps, jeg er en mand der går i H&M – jeg køber TØJ. Jeg er Revolver Aage og jeg køber selv mit tøj (deal with it (DOT)gif). Men altså, så var jeg der. I køen sammen med mellem 30 og 50 kvinder. Og pludselig kom de op at skændes. Scenen var vild, kaos rasede. Ekspedienten rystede af adrenalin da hun skyndsomst trykkede vagtens nummer på telefonen.

Det der skete var følgende: Midaldrende dame i små, spidse solbriller og kort læderjakke begynder at råbe højt. To unge piger råber tilbage. De var sådan mere pop-agtige… Eller hipster. Som mand kender jeg ikke helt forskellen (BUM!). Den midaldrende har tilsyneladende formastet sig til at gå rundt med armene i siden, så hun fylder for tre. Det har naturligvis provokeret de to yngre i en sådan grad, at de har været nødsaget til at bumpe ind i den midaldrende. “Så gå med udenfor søster” siger hende med de spidse solbriller meget højt. Ekspedienterne (og der er mange) kaster nervøse, blonde blikke mellem hinanden. Jeg kan se at ekspedienten der lige knap har tid til mig, ryster på hænderne over optrinnet.

Det går lidt i sig selv. Jeg siger beroligende til ekspedienten der næsten er gået, førend jeg har hevet kortet ud af maskinen: “Så er der da noget at snakke om for jeres kunder i dag”. Hun smiler lidt, og bliver vidst lettet. For det er jo sådan det er. Nu snakker jeg jo også om det.

Jeg går ud af butikken, og får lige et glimt af de to unge, der står og giver hinanden enormt meget ret i hvad der er sket. Netop som jeg går ud af de automatiske døre, kommer vagten ind. Damen med de spidse briller er væk og solen bryder igennem skydækket.

Lørdag i H&M, du er inspirerende.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Historie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s